En Bedre Helg 30
26. – 29. mars 2023 (Kahytten)

Tekst: Sverre J. Dahl, foto: Finn Raaholt og Sverre J. Dahl

Kveldsmat søndag

 

Fransk Løksuppe med bobler til (Cremant de Bourgogne)

Forrett mandag

Italiensk fingermat (chorizo, ovnsbakte tomater, spekeskinke, Parmesan, Østavind, oliven osv.)

Hovedrett mandag

Kveite, agurksalat, gulrot, potet, Sandefjordsmør

Vin: Beaujolais Village Pinot Noir

Dessert mandag

Eplekake med vispet krem

 

Forrett tirsdag

Resten av fingermaten fra mandag

Hovedrett tirsdag

Langtidsstekt bog av lam med fløtegratinerte poteter, gulrøtter og rosenkål (Jamie Oliver)

Vin: Barbera d’Alba

Dessert tirsdag

Eplekake med vaniljeis

Oppsummert
Ikke de helt store kulinariske opplevelsene denne gang, men Kveite er en god fisk, og neste gang skal vi ta ut sitronbåtene før de blandes inn i sausen med stavmikser …

 

Tilbake