En Bedre Middag 37
8. juni 2010 (Johans skip)

Tekst og foto: Sverre J. Dahl

Forrett 1

Dags asparges, kantarell, spicy italiensk pølse svidd i panne

 

Nydelig 2001 rød italiener til fra http://www.ricasoli.it/

Slet med å matche pølsa, men var utsøkt alene.

Forrett 2

Johans grillede sjøkreps med sitronsmør

Chablis

 

Hovedrett

Bouillabaisse med pastinakk, gul paprika, chilli, hvitløk, fire fiskeslag (sei, brosme, uer og breiflabb) blåskjell, kraft, hermetiske tomater

Oppskrift

 

Sancerre

Dessert

Norske jordbær med kremfløte

Fra ankomst i havn

Oppsummert:
Grillet sjøkreps er kjempegodt.
Suppen var god, men litt tam, men gav inspirasjon til flere forsøk i den retningen. Pastinakk er viktig i fiskesuppe.
Vi har forbedringspotensiale på asparges, kantarell og hot pølse sammen. Pølsa tar saken fra alt.
Jordbær er veltestet og en sikker vinner.
Det er viktig at alt folket holder seg om bord. Hele tiden…

 

Tilbake