En Bedre Middag 47
15. oktober 2013

Tekst og foto: Sverre J. Dahl

 

Spekeskinke og «Stinky Cheese»

 

Ferdig kokte blåskjell                                                                                                                                    Grønnsakene moses med hurtigmikser

 

Klar for servering med basilikumblader… Skulle vært bladpersille

 

Ferdig kremet blåskjellsuppe

 

Salmaavskjær symphonie

 

Reinsdyr ryggfilet

 

 

Oppsummert

Ny variant av blåskjellsuppen, litt mer komplisert enn denne, men utrolig god smak. Laksen skulle hatt mer smak (cayennepepper?) og burde nok også hatt mer cognac.

 

Châteauneuf-du-Pape til reinsdyr gjør fortsatt susen, og når kjøttet er så mørt som her høres klart engelsang. Smaken på sausen var nok litt i sterkeste laget her, kunne vært slit og tilsatt smør, men du verden så godt det var.

Tilbake