En Bedre Middag 73 (Hos Finn)
22. mars 2022

Foto/tekst: Sverre J. Dahl

Forrett – Fingermat

Gruyere ost, spansk spekeskinke

Forrett

Scampi og chips tilberedt i Airfryer

Forrett

Kyllingvinger og krydrede poteter tilberedt i Airfryer

Hovedrett

Rådyrfilet med saltkokte poteter, paprika, sukkererter, brokkolibuketter, asparges, chili stekt i panne med et par skjeer honning og stekt Østerssopp, vårløk, og hvitløk

Dessert

 

Sjokoladefondant med melis. Ikke helt vellykket, skilte seg

 Oppsummert: Airfryer gir gode muligheter for å lage mat uten fett, men det er jo der smakene er … I fettet. Vi må øve mer på å lage fondant i den innretningen, men viltet som Dag hadde med smakte fortreffelig. Det er sjelden man får så mørt kjøtt.

Tilbake