En Bedre Middag 82 (Badehotellet, Holmsbu)
8. mai 2025

Foto/Tekst: Sverre

Forrett

Grillet asparges, reker, krunsj av nøtter, epleskiver, fransk sitronmelisse, aioli eller majones, eplemos, rødkløver

Drikke til: Grand Régnard Chablis 2022 eller Comte Bernadotte Chablis

Hovedrett

Pannestekt kveite på potetpuré, med skalldyr sjy, blomkålblomster, urter og …..

Drikke til: Grand Régnard Chablis 2022 eller Comte Bernadotte Chablis

Dessert

Rabarbrasorbet over syltet rabarbra, nøtter? og vanilje «klumper»

Kaffe latte eller espresso

Oppsummert: Forretten var utsøkt, kveita var fint tilberedt så den ikke ble tørr og sorbeten var frisk og fin. Og vi var alle stolte a at vi klarte å skille de to Chablisene.
Le Grand Régnard var hakket mer kompleks.

 

Tilbake