En Bedre Middag 82 (Badehotellet, Holmsbu)
8. mai 2025
Foto/Tekst: Sverre
Forrett Grillet asparges, reker, krunsj av nøtter, epleskiver, fransk sitronmelisse, aioli eller majones, eplemos, rødkløver Drikke til: Grand Régnard Chablis 2022 eller Comte Bernadotte Chablis |
Hovedrett Pannestekt kveite på potetpuré, med skalldyr sjy, blomkålblomster, urter og ….. Drikke til: Grand Régnard Chablis 2022 eller Comte Bernadotte Chablis |
Dessert Rabarbrasorbet over syltet rabarbra, nøtter? og vanilje «klumper» Kaffe latte eller espresso |
Oppsummert: Forretten var
utsøkt, kveita var fint tilberedt så den ikke ble tørr og sorbeten var frisk
og fin. Og vi var alle stolte a at vi klarte å skille de to Chablisene. |