KJERSTINS KYLLINGGRYTE
(Fra Ellen Orvin Raaholt)
Foto: Sverre J. Dahl
(Klikk på bildene for større utgaver)

6-8 porsjoner

6 - 8 kyllingfileter i terninger
1/2 dl kokende vann
1/2 dl soyasaus
2 ts Onimex Sambal oelek (Chilisaus med rød pepper)
3 dl mangochutney
3 dl creme fraiche
1 stor purre, kappet i ringer
1 rød, i biter
1 gul paprika i biter
1 - 2 mangofrukter i terninger
2 ss smør til steking





Kyllingterninger stekes i smør. Vann, soyasaus og chilisaus blandes sammen og helles over. Mangochutney og creme fraiche blandes sammen og helles over. Kokes i minst 5-10 minutter, men kan godt putre lenger.
Paprika og purre kappes opp, og has i når det er ca. 5 minutter til servering.
Rett før servering has mangofrukter i.

Serveres med ris og tomatsalat, eller annen grønn med pinjekjerner.

Vinanbefaling: Marchesi di Barolo Barbera d'alba Ruvei 2001, varenr. 40179, fra Italia

Tilbake