NUDLER MED BØNNESPIRER OG KYLLING

(Fra Jon Ryssts Thaimatkurs)
Foto: Sverre J. Dahl (Klikk på bildet for større utgave)


300 gr nudler
200 gr bønnespirer
200 gr kyllingkjøtt
2 vårløk
3 fedd hvitløk, finhakket
50 gr bacon i 1 cm lange strimler
3 ss østerssaus
3 ss fiskesaus
1.5 ss sukker
2 - 3 ss olje

Kok nudlene i ca. 4 min.
Hell i et dørslag og skyll dem under kaldt vann.
Rens bønnespirene (ta bort den lille roten). Kutt vårløk diagonalt i tynne skiver.
Varm oljen i pannen. Stek kjøttet i små porsjoner til det blir hvitt. Ta det ut av pannen og sett til side.
Stek bacon og hvitløk i resten av oljen. Rør sammen østerssaus, fiskesaus og sukker. Hell dette over de kokte nudlene og bland godt.
Først nå rører man det sammen med bacon og kjøtt i stekepannen.
Tilsett bønnespirene og vårløk. Rør godt.

 

Tilbake