BIFFSTRIMLER MED PASTA OG PESTO

2 porsjoner

(Etter Kirsti Bjune)

 

300-350 g biffstrimler

1 løk, hakket

2 ss olivenolje

0,5 squash i terninger

4 ss soltørkede tomater i terninger

1 glass pestosaus

ca. 0,5 ts salt

ca. 0,25 ts pepper

spagetti eller tagliatelle

 

Pynt

sort oliven

parmesanost

basilikumblader

 

Kok pasta etter anvisning på pakken. Brun kjøttet og hakket løk i olje I ca. 2 minutter i varm panne. Tilsett soltørkede tomater og squash i terninger og la det trekke på svak varme i ca. 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Hell over pestosausen. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen og hell kjøttsausen over. Pynt med revet parmesanost, oliven og basilikumblader.

 

Vin: Cornacchia Montepulciano d'abruzzo 2001 (Varenummer: 7411)

80% MONTEPULCIANO, 20% SANGIOVESE

Fylde: 6/12, Garvestoffer: 4/12 Fruktighet: 7/12

 

Tilbake