En Bedre Middag 31
2. februar 2009

Tekst: Sverre J. Dahl
Foto: Finn Raaholt og
Sverre J. Dahl

Fingermat

Det er blåskimmerost, lagret smaksrik gulost, ruccola og kesam mellom to svidde taco wraps.

Forrett

Blomkålsuppe laget etter oppskrift for gresskarsuppe, da gresskar ikke var tilgjengelig.

Torsken vannes i kaldt vann for å bli hvit

En neve soltørrete tomater

Torskefiletene stekes med salt og pepper i smør

Hovedrett

Stekt torskefilet, med finhakket purre, sjalottløk, soltørrete tomater servert på en seng av kokte røde linser.

Barbera d’Asti alternativt Amerikansk Chardonnay til

Lake til sorbet. 2 dl vann og 2 dl brunt sukker

Dessert

Mangosorbet

2 mango finkuttet med stavmikser, rørt ut i den avkjølte laken sammen med en stivpisket eggeplomme. Oppskrift også her.

Servert i frosne mangoskjell

Tilbake