En Bedre Helg 22
6. – 8. mars 2015 (Besøk på Kahytten)

Tekst og foto: Sverre J. Dahl

Forrett fredag: Sashimi av laks, rømme, vårløk, sennepsfrø, soyasaus. Pouilly Fume

Hovedrett fredag: Marinert høyfjellslam, smørdampet spisskål, søtpotepure med sjalottløk og selleri, stekt sjaminion, Mirepoix (rødbet, selleri, løk, gulrot i terninger stekt i smør), sjysaus. Bordeaux

Forrett lørdag: Epleskiver med blåskimmelost

Hovedrett lørdag: Fisk og honning med rødbet- og søtpotetpure. Rød Bourgogne funka som forventet ikke, men Sancerre i reserve gjorde susen

Dessert lørdag: Makronkake med hvit sjokoladesaus

Lunsj søndag: Restgryte av det over med ris

Oppsummert
Sashimi av laks er godt og marinert lammekjøtt er kjempegodt. Laks, honning og epler er mer kreativt enn kjempegodt, men den hvite sjokoladesausen var super etter at den hadde stått kaldt en tid.

Tilbake