En Bedre Helg Nr. 4
Fredag 21 Februar 2003 til Mandag 24 Februar 2003
(Vinterferien 2003)

Tekst: Sverre J. Dahl
Foto: Sverre J. Dahl og Finn Raaholt
(dobbeltklikk på bildene for større utgave)

Fredag
Kyllingpupp a la Barmen
Oppskrift

.
.
. .

Lørdag


Fingermat Skagen
(Små sprø butterdeigskopper med laksetartar med estragon, lime, rekesalat og sort lodderogn til pynt)

Vinanbefaling: Gobelsburger riesling 2002. fra Østerrike

Laks Butterfly Oppskrift
Elgfilet
Oppskrift
Fruktsalat
(Mango, ananas, banan rosiner med saus av sukker, vaniljesukker og anis)

.
 .

Søndag
Bålbrød (Små baguetter, delt i to med gul ost inni, pakket i aluminiumsfolie, varmet på glør. Trenger to lag folie)
Sjampiniongsuppe Oppskrift
Elgfilet med brie
Rest av fruktcocktail med vaniljeis
(Mango, ananas, banan rosiner med saus av sukker, vaniljesukker og anis)

Tilbake