En Bedre Helg Nr. 5
Fredag 29 September 2003 til Søndag 31 September 2003

Tekst: Sverre J. Dahl
Foto: Sverre J. Dahl og Finn Raaholt
(klikk på bildene for større utgave og på linkene for oppskrifter)

 .
 .                          Detalj

Fredag
Fingermat i solen på verandaen
(Parmaskinke, oliven med hvitløk i og parmesanostbiter)

Gratinerte kamskjell etter oppskrift fra Art of Taste

 

Makedonisk lammelår med Fløtegratinerte poteter

 

 

Multer naturelle med Basilikumsorbet

 .
 .
 .
                        Detalj

Lørdag
Fingermat
(Asparges kokt 3 min i smør og saltvann, Parmesanostbiter og oliven med hvitløk)

Laks kokt i folie med grønnsaker

 

 

Epler og rosiner kokt i Cointreau

 .
            Eplefett
 .

Søndag
Til frokost: Speilegg med Eplefett til frokost


Til lunsj etter fjelltur:
Rester av lørdagsfisken, kald

Rester av lammelåret som hadde tilbrakt 2 netter i sjysausen med rester av Fløtegratinerte poteter

Tilbake