En Bedre Middag 30
6. desember 2008

Tekst: Sverre J. Dahl
Foto: Sverre J. Dahl

Da Ida fylte 50 år sa hun at hun ikke ønsket seg flere ting, men heller en opplevelse. Vårt bidrag ble en italiensk aften med italiensk mat og vin, rutete duk, mange retter og invitasjon på italiensk.

Invitasjonen

 

Sera italiana a Gartnerveien

Numero degli ospiti e sincronizzazione come accosentito

La bottiglia è un esempio della prova

aperitivo italiano

L'antipasto, , bruschetta, mozzarella in carrozza, prociutto.

Il primo, pasta, minestrone, or zuppa (soup).

Il secondo, meat, poultry, game, or fish.

Il contorno, melanzane (eggplant), spinaci (spinach), or insalata mista (mixed salad).

Il dolce, favorite sweets as, torta della nonna

Espresso, liquore

Vini

Soave or Orvieto Classico

2004 Bersano Barolo Nirvasco docg
http://www.bersano.it/

2004 Sagrantino Passito docg  (Antonelli di Montefalco)

http://www.antonellisanmarco.it/

Antipasto misto

Skinke, pepperoni skinke, mozzarellaost, oliven, cherrytomater, sukkererter, gulostbiter, soltørrete tomater

Bruschetta

Oppskrift

Pasta

Tagliatelle al’crema con pollo

Suppe

Minestrone med parmesan

Oppskrift I

Oppskrift II

Hvilerett

Basilikumsorbet

Hovedrett under tilberedelse

Hovedrett

Brasato Al Barolo

Mørbrad marinert i Barolo etc. (se oppskrift over) samt potetmos, spinat, aubergine og brokkoli

2004 Bersano Barolo Nirvasco docg

Ost

Dessert

Sjokoladesorbet med friske jordbær

2004 Sagrantino Passito docg  (Antonelli di Montefalco)

 

 

 

Tilbake