En Bedre Helg Nr. 7
Torsdag 26 Februar 2004 til Søndag 1 Mars 2004
(Vinterferien 2004)

Tekst: Sverre J. Dahl
Foto: Sverre J. Dahl og Finn Raaholt
(dobbeltklikk på bildene for større utgave)


Ørret

Torsdag
Tomatsuppe av fond med egg (Portvin)
Hel kokt ørret med gulrøtter, agurksalat og poteter (Kressmann Bordaux Blanc
Fransk ost (Brie, Camembert, Blue) med portvin
Vaniljeis


Hjortefilet

Fredag
Forret Brochetta (tomat, basilikum, oliven, feta, olje, hvitløk) Anbefalt vin,
Sartarelli classico, fra Italia
Hjortefilet med paprikasaus og rødvinsirup (Shiraz?)
Varme Bjørnebær tilsatt rødvinssirup med vaniljeis

 .
Pasta med kremsaus     Indrefilet av svin

 .
Flan Parisienne              Pastarest

Lørdag
Tagliatelle al’crema con Pollo (Valpolicella)
Indrefilet av svin a’Italienne med urtestekte poteter (Amarone)
Flan Parisienne med is (Portvin)


Soppterte

 .  .
Soppterte
         Svinerest                      Mandelterte

Søndag
Bålbrød (Små baguetter, delt i to med gul ost inni, pakket i aluminiumsfolie, varmet på glør. Trenger to lag folie)

Pasta med tomatsaus laget av tomatsupperest og paprikasausrest
Soppterte (Valpolicella)
Rester av Indrefilet av svin og Hjortefilet (Grenache)
Terte med mandler

Tilbake