HjemForretter Supper og Salater Kjøtt og Fugl Fisk Desserter og Kaker Vin MenyerDiverseKontakt

 

..........

 

Amore della Cucina

 

 

 

På disse sidene kan du finne beskrevet noen gode og forhåpentligvis spennende oppskrifter med tilhørende bilder. Du finner også beskrivelser av enkeltmåltider og måltidsrekker i helger med tilhørende oppskrifter.
Dersom du prøver noen av oppskriftene, hører vi gjerne fra deg. Last dem gjerne ned på harddisken.
Fordelen med disse oppskriftene er at de kan skrives ut gang etter gang. Når rettene er ferdige, kan oppskriften kastes, i motsetning til kokeboken som er full av klissete flekker…

 

 

 

 

Kategorier

 

 

 

Fisk hovedretter


Kreolsk Krabbelaks

Skrei på blomkålpuré med hvitløk og rødvinsaus
Fisk og honning
Laks med sennep, honning og nøtter
Torsk med spekeskinke og karamellisert løk
Stekt hellefisk med rosmarin, sjalottløk og oliven

Laks_i_Mousselinesaus
Stekt fisk med champinionsaus
Steinbit Maria
Gravlaks
Gourmetfisk
Ørret med mandler
Ovnsstekt sik eller gjedde
Kokt sik med løksaus
Sennepsgratinert sik
Pikant kolje
Salmon Grillé a la chili
Laks, stekt med hvitløk
Sik a'la Zugoise
Sik med saus
Juletorsk
Kokte laksekoteletter med varm agurksalat
Ørret med Teriyakisaus
Laks kokt i folie med grønnsaker
Dampet laks i ingefærsaus
Torsk med tomatkompott
Tunfisk stekt med marinade
Breiflabb med sopp og rødvinsmør
Kveitefilet med blomkålpuré, bresert tomat og urtevinaigrette
Stekt hvit fisk, linser og rødvinssaus
Laksetartar
Teriyakilaks

Rask Bacalao av torsk


Sushi-inspirasjon
Koketider for fet fisk

Forretter

Supper og Salater

Kjøtt og Fugl

Fisk

Desserter og Kaker

Vin

Menyer

Diverse

Kontakt

 

www.dahlbjune.no • © 2016 bruksrett